איך להכין ולהכין פשטידות וטארטים לימי הולדת?
פשטידות וטארטים הם קינוחים טעימים ורסטיליים שמתאימים לימי הולדת. הנה כמה טיפים איך להכין ולהכין פשטידות וטארטים לימי הולדת:
בחרו מרכיבים איכותיים: השתמשו במרכיבים טריים ואיכותיים כדי להבטיח את הטעם הטוב ביותר לפשטידות ולטארטים שלכם.
הכנת בצק פשטידה משלך: הכנת בצק פשטידה משלך אינה קשה כפי שזה נראה ותשפר מאוד את הטעם של הפשטידות והטארטים שלך.
השתמש בפירות העונה: השתמש בפירות העונה עבור הפשטידות והטארטים שלך כדי להבטיח את הטעם והמרקם הטובים ביותר. לדוגמה, השתמשו בתפוחים ובאגסים לפשטידות סתיו ולטארטים ותותים וריבס לפשטידות אביב ולטארטים.
התנסו בטעמים שונים: ערבבו והתאימו פירות, תבלינים וטעמים שונים ליצירת פשטידות וטארטים ייחודיים וטעימים.
קשטו בצורה יצירתית: השתמשו בחותכני עוגיות או בסכין חדה כדי לחתוך צורות מקליפת פשטידה נוספת והשתמשו בהן כדי לקשט את החלק העליון של הפשטידות והטארטים שלכם. אתה יכול גם להשתמש בפירות טריים או קצפת לתוספת קישוט.
צננו כראוי: לאחר אפיית הפשטידות והטארטים, הניחו להם להתקרר לטמפרטורת החדר ולאחר מכן צננו אותם במקרר לפחות שעה לפני ההגשה.
הנה מתכון פשוט לעוגת תפוחים קלאסית:
רכיבים:
- 1 בצק פאי (תוצרת בית או קנוי בחנות)
- 6 כוסות תפוחים פרוסים
- 1/2 כוס סוכר מגורען
- 2 כפות קמח לכל מטרה
- 1 כפית קינמון טחון
- 1/4 כפית אגוז מוסקט טחון
- 1/4 כפית מלח
- 2 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות
- 1 ביצה, טרופה
הוראות:
- מחממים את התנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
- מרדדים את בצק הפאי ומניחים אותו בתבנית פאי בגודל 9 אינץ'.
- בקערת ערבוב גדולה מערבבים את התפוחים הפרוסים, הסוכר, הקמח, הקינמון, אגוז המוסקט והמלח. מערבבים היטב.
- יוצקים את תערובת התפוחים לתוך בצק הפאי ומנקדים בחמאה.
- מרדדים את בצק הפאי השני וחותכים אותו לרצועות. מסדרים את הרצועות מעל החלק העליון של הפאי בתבנית סריג.
- מברישים את הביצה הטרופה מעל החלק העליון של הפאי.
- אופים את הפשטידה במשך 45-50 דקות, עד שהקרום מזהיב והמלית מבעבעת.
- הניחו לפשטידה להתקרר לטמפרטורת החדר ולאחר מכן מצננים אותה במקרר לפחות שעה לפני ההגשה. תהנה!